skip to Main Content

Conntact telefoonservice speciaal voor onderwijs, overheid, ZZP en MKB

Een rustig kantoor met een hecht team, dat kenmerkt Conntact. Wij begrijpen als geen ander dat telefonisch contact met uw (potentiële) klanten onderdeel is van het visitekaartje van uw onderneming. Daarom vinden wij het belangrijk uw bedrijf en de cultuur ervan, door en door te kennen. Klanten weten deze aanpak te waarderen en dat uit zich in duurzame relaties.

Persoonlijk en vertrouwd

De medewerkers van Conntact voelen zich onderdeel van alle ondernemers en bedrijven waarvoor zij het klantencontact beheren. Dát maakt Conntact anders dan anderen volgens onze klanten zoals eenmanszaken en het MKB. Zij zien Conntact met haar telefoonservice als de flexibele en vertrouwde ‘collega’ van hun onderneming.

Waarom klanten voor ons kiezen

Persoonlijk en vertrouwd
Regionaal sterk in Groningen, Friesland en Drenthe
Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Fries
Aandacht en echte interesse
Net dat stapje extra aandacht
Kundig en nauwkeurig

Wat onze klanten van ons vinden…. (#grutsk #trots)

Hilde Hacquebord van Diataal

Conntact is een prettige partner omdat ze graag met je meedenken in mogelijkheden en je altijd vriendelijk te woord staan.
Echte collega’s op afstand!
De dames van Conntact nemen de telefoon professioneel op, zodat de klant niet het idee heeft “afgescheept” te worden met een zoethoudertje.
Wij krijgen duidelijke terugbelverzoeken waarin de vraag van de klant goed en volledig beschreven wordt. Het terugbellen gaat soepel omdat je over de juiste voorinformatie beschikt.
Indien nodig zetten ze een stapje extra en ondernemen actie als ze denken dat iets haast heeft. Conntact heeft echte zorg voor onze klanten!

Kees Noordmans van Opnieuw

OPNIEUW! is blij met de service van Conntact omdat Conntact er voor zorgt dat onze klanten te allen tijde te woord worden gestaan met een persoonlijke benadering.
Communicatie is een belangrijke pijler binnen OPNIEUW! en samen met Conntact kunnen we dit bereiken.
De klant staat centraal en het is van belang dat de klant netjes te woord wordt gestaan.

Mieke de Kluijver van EMKA-makelaardij

Heel erg tevreden ben ik over de telefoonservice van Conntact. Vroeger maakte ik alleen gebruik van telefoonservice tijdens mijn vakantie. Maar tegenwoordig schakel ik veel vaker door. Zo kan ik meer gerichte aandacht besteden aan klanten zonder elke keer gestoord te worden. Ook als ik me even wil concentreren op bijvoorbeeld het uitwerken van een taxatie, is het erg prettig. De telefoon wordt vriendelijk en correct opgenomen, zowel in het Fries als in het Nederlands. Belangrijke informatie geef ik van te voren door, bijvoorbeeld als ik een nieuw huis in de verkoop heb, zodoende weten ze wat er speelt. Het geeft de klant het gevoel echt iemand van kantoor aan de lijn te hebben. Is er echt een belangrijk telefoontje wat niet kan wachten, dan word ik mobiel gebeld en word ik direct doorverbonden. Vroeger dacht ik dat het niet nodig was, mensen wilden toch mij spreken. Maar het werkt echt heel lekker, het geeft me rust, ik kan het iedereen aanbevelen.

Haise Bosma van Smart Camels

Voor ons is Conntact een betrouwbare partner in bereikbaarheid. Met oog voor detail en vriendelijkheid blijven we via Conntact bereikbaar voor onze relaties.

Ineke Antuma van SHMC

Conntact in Coronatijd, of tijdens een vakantieperiode, da’s professionele ondersteuning als er op ons kantoor minder of niet gewerkt wordt. Conntact beantwoordt de telefoon professioneel, kent de collega’s op ons kantoor persoonlijk en zorgt voor een snelle terugkoppeling volgens onze eigen wensen, per mail, app of doorschakeling naar een mobiel nummer. Via Conntact blijven wij continue bereikbaar!

Jaap Cuperus van Pensioen advies groep

Al vanaf 2018 neemt Conntact voor ons de telefoon aan wanneer we in bespreking zijn of wanneer we extern zijn. De wijze waarop dit wordt gedaan is professioneel, en ook onze klanten waarderen  de wijze waarop ze te woord worden gestaan. Ook de terugkoppeling is uitstekend.

Gerben van der Schaaf van Faber Telecom & Data

Faber Telecom & Data maakt al jaren trouw gebruik van de diensten van Conntact. Telefonische acquisitie is een vak apart en vergt doorzettingsvermogen, punctualiteit en concentratie. Altijd met het doel voor ogen: “Hoe kan ik in het vaak korte gesprek een aanknopingspunt vinden om een kans te creëren?”. De medewerkers van Conntact beheersen dit als geen ander en zorgen keer op keer voor een goedgevulde agenda van onze accountmanagers. Deze dienstverlening van Conntact is voor ons van grote meerwaarde in de groei van onze klantenportefeuille.

Lex Huising van autobedrijf Fleming

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarmee Conntact onze klanten benadert en afspraken maakt. Wij kwamen zelf niet toe aan het nabellen van al onze klanten voor onderhoud van hun wagens. Conntact heeft bij ons deze zorg weggehaald, werkt zeer efficiënt en maakt het persoonlijk.

Otto Minnema en Jacob Dijkstra van Factornoord

Wij van Factornoord Makelaars & Taxateurs werken alweer enige tijd samen met Conntact, en dat naar volle tevredenheid! Wij willen optimaal bereikbaar zijn en zochten een goede oplossing voor de momenten waarop we een afspraak hebben of voor bijvoorbeeld de vakanties. Conntact ontzorgt ons. Wij weten dat we, ook als we dat zelf niet kunnen doen, toch bereikbaar zijn en onze klanten correct te woord worden gestaan. En dat kan ook in het Fries, voor ons als lokale makelaar was dat van groot belang. De medewerkers van Conntact zijn een verlengde van ons bedrijf, de klant merkt het verschil met een medewerker van je eigen bedrijf niet.

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Conntact.

Edwin Hoving van Hoving Bouwontwerp

Omdat ik af en toe overleggen heb, ik op locatie ben voor opnames of ik een klant bezoek is het een prettig idee dat als er een klant belt er een persoon aan de telefoon komt die de boodschap aanneemt in plaats van een antwoordapparaat. Mijn klanten vinden dat erg prettig en het geeft mij rust. Via de mail krijg ik een verslagje van het telefoontje en kan ik de mensen terugbellen en weet in het kort al waarover het gaat. Ben erg blij met Conntact!

Max Leffring van i-executeur.nl & NabestaandenZorg

“Mijn werk, het afwikkelen van nalatenschappen, brengt met zich mee dat ik bij families op bezoek ga welke mijn volledige aandacht verdienen. Sinds ik met Conntact werk ga ik veel relaxter dan voorheen een gesprek in. Dit vanuit de wetenschap dat mijn telefoontjes vlot en professioneel worden aangenomen en afgehandeld. Een echte aanrader voor ondernemers welke geen concessies willen doen aan de kwaliteit van hun dienstverlening. Max Leffring, NabestaandenZorg”

Gerrit Huisman van Aaabee over onze samenwerking

Met Conntact hebben we inmiddels een relatie van een jaar of drie. Wat ons als relatie sterker maakt dat wij altijd een achterwacht hebben en er op vertrouwen.
Onze planning en de vrijheid daarin is ons zeer dierbaar. Dat brengt ons op het punt van flexibiliteit. Deze wordt door de collegae van Conntact geleverd. Het accuraat mensen te woord te staan is enorm belangrijk, zeker nu onze mensen minder fysiek contact hebben. Ons kantoor profileert zich als menselijk kantoor en Conntact past in deze visie.